Everything about بیماری زونا نهفته
Everything about بیماری زونا نهفته
Blog Article
سلامت و بهداشتبیماری ها و راه درمانزونا، علائم و درمان آن
سالمندان و افراد بالای ۶۰ سال که به خواب و استراحت نیاز دارند
اگر سیستم ایمنی شما ضعیف است و علائم این بیماری را دارید هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید. در حال حاضر، پیشگیری قطعی برای این بیماری وجود ندارد اما تشخیص و درمان زودهنگام باعث می شود طول درمان شما کوتاه تر شده و رنج و درد و سختی کمتری را متحمل شوید.
اولین نشانههای زونا، پیدایش لکههای قرمز روی پوست است که به تدریج تبدیل به دانههای قرمز رنگ میشوند. ظاهر این دانههای قرمزرنگ مشابه با لکه و زخمهای آبلهمرغان است.
اگر سوالی درباره این بیماری دارید، درانتهای همین صفحه و در قسمت نظرات بنویسید تا پزشک پاسخ دهد.
از آنجا که خطر بروز عوارض جانبی شدید ناشی از بیماری زونا در افراد مسن خیلی بیشتر است، میتوان برای افراد با سن بالاتر از ۶۰ سال از واکسن زونا استفاده کرد. این واکسن خطر بروز زونا را تا ۵۰% کاهش میدهد.
زونا کشنده نیست؛ اما درد و سوزش ضایعات پوستی آن میتواند آزاردهنده باشد. مخصوصاً اگر این ضایعات در نواحی حساسی مانند چشم باشد.
طراحی سایت، تولید محتوا و سئو توسط شرکت اعتمادسازان تجارت الکترونیک
۲۸ سالمه/قبلا هم تجربه زونا داشتم ناحیه شکم سمت چپ/تقریبا یه هفته پیش همراه بیمار آبله هم بودم/الان دو سه روزی میشه که در ناحیه گردن سمت چپ علائم قرمزی،سوزش کم،درد گردن و تاول کم هم دیده میشه/آیا زونا هست؟/لازمه حتما به پزشک مراجعه بشه؟/ دارویی یا راه حل خاصی داره؟/تشکر از زحماتتون
واکسینه شدن میتواند از بروز علائم و زخمهای زونا و ضایعات پوستی شدید آن پیشگیری کند.
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل میگوید قحطی غزه میتواند جنایت جنگی باشد
کشیدن دستمال پارچهای خیس روی تاولها باعث تسکین میشود. بدیهی است در این شرایط باید حوله و لباسهای خود را از دسترس دیگر افراد دور نگه دارید زیرا ترشحات داخل تاولها می تواند باعث انتقال بیماری به فرد دیگر بیماری زونا علائم شود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…